Erling Brodersen
Fotograf

Jeg er en dansk fotograf, der primært arbejder inden for områderne kunst- og koncertfoto.

Jeg ønsker at skabe billeder der udfordrer - både den visuelle opfattelse og tankerne.

Mine koncertbilleder er taget til live koncerter, på festivaler og spillesteder. I mine billeder søger jeg at fange stemningen og musikernes engagement. Koncertfotograferingen har nogle meget faste rammer, og indenfor disse er udfordringen af finde det nye, det overraskende og det intense, og det er den udfordring, som jeg arbejder med.

Mine koncertfotos bliver brugt eksempelvis af GAFFA og festivaler som Stella Polaris og UHØRT.

I min fotokunst søger jeg at skabe billeder, der giver plads til tanker og drømme. Med fokus på linjer, refleksioner, spejlinger og bevægelse skaber jeg rå billeder til dem der holder af at gå på opdagelse i det visuelle udtryk. Jeg fotograferer ofte om aftenen og natten, og udnytter bevidst bevægelse af kameraet og uskarphed til at skabe en mystisk og uvirkelig verden, baseret på den virkelige verden. Jeg så at sige maler med virkeligheden.


Udstillinger
2019 hos Terapeuterne, Frederiksberg. Soloudstilling med Street, arkitektur og landskab
2019 på Galleri LB, København K. Soloudstillingen "Sound & Silence"
2020 på Ølstykke Bibliotek. Soloudstilling med Street og landskab​​​​​​​

Konkurrencer
2016 Fotoserien“Copenhagen Street” fik dommerdiplom ved Region Nord Foto konkurrence
2017 Foto “Crossing” vandt anden plads ved Region Nord Foto konkurrence (Dommer: Henning Hjort, Billedredaktør, Ekstra Bladet)
2018 Foto "Waiting for the bus" vandt førsteplads og dommerdiplom ved Region Nord konkurrence (Dommer: Ole Steen, Fotojournalist, Ekstra Bladet)
Back to Top